surówka z kiszonej kapusty

5 (1 ocen)

  • 40 min

szybka surówka na piątkowy obiad do ryby

  • 40 min

Składniki:

  • • 0,5 kg kiszonej kapusty
    • 2 średnie cebule
    • 2 średnie marchewki
    • Pieprz, cukier
    • 3 łyżki oleju.
Wystaw ocenę:

5 (1 ocen)

Zobacz również:

Surówki Ryba Dodatki

Surówka z kiszonej kapusty - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę kiszoną przesiekać , dodać z tarte na tarce marchewki i pokrojoną w drobną kostkę cebulę. Dodać pieprz i łyżeczkę cukru oraz olej. Wszystko dokładnie wymieszać. Odstawić na 30 min do lodówki.

Porady

idealnie pasuje do ryby ale również i do mięsa

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Ryby

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować