Surówka z czerwonej kapusty z orzechami

4.5 (182 ocen)

Pyszna i zdrowa.:)

Składniki:



  • ćwiartka kapusty czerwonej
    2 marchewki
    5 orzechów włoskich
    1 łyżeczka soku z cytryny
    pół łyżeczki oleju
    sól i pieprz
    1 łyżeczka sosu sałatkowego w proszku


Wystaw ocenę:

4.5 (182 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z czerwonej kapusty z orzechami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę zetrzeć na tarce lub posiekać.
    Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
    Orzechy obrać i posiekać.
    Całość posypać sosem, solą i pieprzem. Polać sokiem z cytryny i olejem. Wymieszać.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kapusta Marchewka Orzechy

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować