Sok jarmuż - seler naciowy - pietruszka

0 (0 ocen)

  • 5 min
  • Dla 2 osób

Zielona dawka witamin, która poprawi samopoczucie, ukoi nerwy, zmniejszy stres i poprawi wygląd skóry.

  • 5 min
  • Dla 2 osób

Składniki:

  • 4 łodyżki selera naciowego
    40 g świeżej natki pietruszki
    20 g jarmużu
    1 zielone jabłko
    1/2 cytryny
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Sok

Sok jarmuż - seler naciowy - pietruszka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wszystkie owoce i warzywa dokładnie umyć.
    Z jabłka usunąć ogonek, pokroić na mniejsze części.
    Cytrynę obrać ze skórki.
    Składniki wrzucać naprzemiennie do wyciskarki, wycisnąć sok.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jarmuż Natka pietruszki Seler naciowy

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Drugie śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować