REKLAMA

Sok jabłkowy

wyświetlono: 31 | dodany do książki kucharskiej: 0 | polecenia: 0

100% sok wyciśnięty z jabłek, wzmacnia układ odpornościowy, dzięki wysokiej zawartości witaminy C. Zawiera dużo błonnika, dzięki czemu wspomaga proces oczyszczania organizmu z toksyn.

opublikowany: 26.11.2021
Udostępnij Pinterest
  • dla 2 osób
  • 2 min

Składniki:

  • 4 jabłka
Ocena:

(średnia 0 z 0 głosów)

Posiłek:

Sposób przygotowania:

  • 1. Jabłka umyć, usunąć ogonki.
    Większe owoce poprzekrawać.
    Owoce wrzucić do wyciskarki wolnoobrotowej i wycisnąć z nich sok.
    Sok pijemy zaraz po przygotowaniu, jest wówczas w pełni wartościowy. W lodówce można przechowywać do 24 godzin.
Dodaj do książki kucharskiej
Wyślij Udostępnij Podziel się Wyślij

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Komentarze

Podobne przepisy

Dodane przez: bogusia82 bogusia82

Sok dyniowo-jabłkowy

Często taki sok przyrządzam sobie na drugie śniadanie, jest smaczny i sycący, dodaje nam dużo energii w pracy.

kategoria: Desery Napoje sok opublikowany: 13.10.2015 | wyświetlono: 576 Książki kucharskie: 0 | Polecenia: 0
Dodane przez: dorota20w

Sok burakowo - jabłkowy

Uwielbiam świeże soki owocowo - warzywne

kategoria: Napoje opublikowany: 15.07.2012 | wyświetlono: 473 Książki kucharskie: 2 | Polecenia: 0

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE