Ser żółty panierowany

4.5 (152 ocen)

  • 30 min

Kocham ser, na zimno, na ciepło w każdej postaci...Dziś zapraszam na ser panierowany co prawda wielka bomba kaloryczna ale od czasu do czasu na prawde warto...

  • 30 min

Składniki:

  • ser żółty najlepiej okrągły
    bułka tarta
    jajko
    tłuszcz do smażenia
    Konfitura z żurawiny
Wystaw ocenę:

4.5 (152 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Ser żółty panierowany - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ser kroimy na plastry
  • 2. Obtaczamy w jajku a następnie w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju
  • 3. po usmażeniu kładziemy na chwilkę na ręczniku kuchennym aby usunąć nadmiar tłuszczu.

    Podajemy z żurawiną lub sosem czosnkowym
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Smażenie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować