Ser żółty panierowany

4.5 (165 ocen)

  • 20 min

Smakowita przystawka

  • 20 min

Składniki:

  • Ser żółty, jajko, tarta bułka, olej, konfitura żurawinowa
Wystaw ocenę:

4.5 (165 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Ser żółty panierowany - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Plastry sera grubosci ok 1 cm zapanierowalam dwukrotnie w rozmąconym jajku i tartej bułce. Usmażyłam na rozgrzanym oleju, na małym ogniu, na rumiano. Podałam z niskosłodzoną konfiturą z żurawiny
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować