Schabowy w Chipsach

4.5 (175 ocen)

OTO MOJE KULINARNE DOŚWIADCZENIE

Składniki:

  • 4 plastry schabu bez kości
    paczka chipsów serowo-cebulowych
    2 łyżki bułki tartej
    2 jajka
    olej do smażenia
Wystaw ocenę:

4.5 (175 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Schabowy w chipsach - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Smażenie 1. Plastry schabu rozbijamy tłuczkiem.Chipsy kruszymy bardzo drobno,do chipsów dodajemy tartą bułkę i łączymy obydwa składniki.Jajka roztrzepujemy.Plastry schabu zanurzamy w jajku,a następnie w bułce z chipsami i smażymy na gorącym oleju.
  • Panierka 2. Kotlety podajemy z ziemniakami i kiszonym ogórkiem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować