1.Grzyby mun gotujemy 30 minut. Osączamy, odcinamy
trzonki. Kapelusze kroimy w cienkie paski. Wołowinę
oprószamy solą i pieprzem. Smażymy 10 minut. Cebulę
kroimy w kostkę i podsmażamy. Pieczarki podsmażamy,
a następnie kroimy w małą kostkę. Marchewkę kroimy
w słupki. Podsmażamy, wsypujemy pokrojoną w paski
kapustę i krótko dusimy.
2.Makaron zalewamy wrzątkiem i przykrywamy. Po 3 minutach
odcedzamy i kroimy. Mieszamy z mięsem, warzywami,
grzybami, sosem sojowym i jajkiem. Farsz doprawiamy.
3.Papier ryżowy namaczamy
w ciepłej wodzie.
Wyjmujemy, nakładamy
farsz i zwijamy w rulony.
Osuszamy i smażymy
w głębokim oleju. Podajemy
z sosem chili.
Komentarze