Roladki schabowe ala de volaille

0 (0 ocen)

Pyszne mięsko , które zasmakowało mojej Córci i mojemu Mężusiowi .

Składniki:

  • 4 kotlety schabowe

    przyprawa do mięsa

    80 g masła

    1 jajko

    bułka tarta

    olej do smażenia
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Roladki schabowe ala de volaille - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Mięso umyć , rozbić na cienkie kotlety .

    Oprószyć przyprawą do mięsa .

    Na każdym kotlecie ułożyć kawałek masła , zwinąć w ciasne roladki .

    Opanierować w roztrzepanym jajku i bułce tartej .

    Usmażyć na rozgrzanym oleju ze wszystkich stron na rumiano .
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować