DE VOLAILLE Z MORTADELI

4.98 (180 ocen)

Zawijaski z mortadeli prezentują się jak devolaje.Szybki,smaczny pomysł na obiad:))

Składniki:

  • mortadela -4 plastry
    papryka z octu -4 paski
    ogórki z octu -4 paski
    keczup
    ser żółty -4 paski
    bułka tarta i jajko do panierowania
Wystaw ocenę:

4.98 (180 ocen)

Zobacz również:

Rolada Dania główne Roladki

De volaille z mortadeli - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • devolaje 1. Mortadele kroimy i lekko rozbijamy tłuczkiem.Smarujemy keczupem, układamy paseczek ogórka ,papryki i sera żółtego.Zawijamyformujemy w dłoniach zlepiając brzegi,spinamy wykałaczkami, panierujemy w jajku i bułce tartej .Smażymy na mocno rozgrzanym oleju.Smacznego:)))
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Mortadela Ser żółty

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować