Rogaliki z marmoladą

5 (184 ocen)

  • 50 min

Bez cukru i jaj a znikają natychmiast

  • 50 min

Składniki:

  • 25dag mąki, 25dag sera białego, 25dag margaryny, marmolada, cukier puder do posypania
Wystaw ocenę:

5 (184 ocen)

Zobacz również:

Desery

Rogaliki z marmoladą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ser mielimy z margaryną. Dodajemy mąkę i wyrabiamy. Rozwałkowujemy dość cienko. Wykrawamy trójkąty. Na brzeg nakładamy marmoladą i zwijamy. Pieczemy ok 30min 180-200 st. Posypujemy cukrem pudrem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować