Prażone orzechy włoskie na słono

0 (0 ocen)

  • 10 min
  • Dla 4 osób

Szybkie do zrobienia pyszne chrupadełko, uwaga: bardzo uzależniające. Pyszne na ciepło i zimno, przydatne też do sałatek i surówek. Polecam!

  • 10 min
  • Dla 4 osób

Składniki:

  • orzechy włoskie łuskane
    odrobina oleju
    sól
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Przekąski

Prażone orzechy włoskie na słono - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Patelnię posmarować olejem, wsypać orzechy, posolić, chwilę prażyć pod kontrolą bo lubią się spalić.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Orzechy

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować