pastella...

4.5 (147 ocen)

pasta jajeczna do chleba

Składniki:

  • 2 jajka
    ser żółty - równowartość objętościowa jajek
    2 ząbki czosnku
    2 łyżki majonezu
    pieprz cayenne do smaku
Wystaw ocenę:

4.5 (147 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Pasta jajeczna

Pastella... - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotujemy na twardo. Ser żółty i ugotowane jajka ścieramy na drobnej tarce. Dodajemy przeciśnięty czosnek. Dodać 2 łyżki majonezu, wymieszać. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem cayenne to już ile kto uważa. Wszystko mieszamy i gotowe
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować