Pasta z jajek i serka wiejskiego z paluszkami surimi

0 (0 ocen)

  • 10 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Lubicie lekkie pasty i paluszki surimi? Jeśli tak, to doskonale się składa, ponieważ ta pasta przypadnie Wam do gustu. Świetnie smakuje ze świeżym pieczywem lub w lżejszej wersji - z waflami ryżowymi

  • 10 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 200g serka wiejskiego (ze śmietanką)
    2 jajka ugotowane na twardo
    100g/5 sztuk paluszków surimi
    sól, pieprz
    Opcjonalnie:
    szczypiorek
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Jajko Pasty Pasta jajeczna

Pasta z jajek i serka wiejskiego z paluszkami surimi - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka z serkiem wiejskim i paluszkami surimi należy zblendować do uzyskania jednolitej konsystencji.
    (Jajka oraz surimi można też zetrzeć na tarce o drobnych oczkach.)
    Całość doprawić do smaku.
    (Opcjonalnie wmieszać szczypiorek.)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka Serek Surimi (paluszki krabowe)

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

4.5 (167 ocen)

Jajka z paluszkami surimi

4.5 (145 ocen)

To może cię zainteresować