Jajka z paluszkami surimi

4.5 (167 ocen)

  • 30 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Na świąteczny stół

  • 30 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 3 jajka

    2-3 paluszki surimi

    garść rzeżuchy

    1 łyżka majonezu

    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (167 ocen)

Jajka z paluszkami surimi - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać i przekroić na pół. Żółtka wyjąć do miseczki, rozgnieść widelcem, dodać rzeżuchę, pokrojone w plasterki paluszki surumi i majonez. Wymieszać dokładnie i doprawić do smaku. Farsz na łożyć na połówki jajek. Smacznego :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka Surimi (paluszki krabowe)

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Wielkanoc Gotowanie Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować