Pasta z ciecierzycy i selera

0 (0 ocen)

  • 15 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Bardzo smaczna pasta na kanapki.

  • 15 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 puszka ciecierzycy konserwowej
    1-2 łodygi zielonego selera
    2-4 korniszony
    1/2 czerwonej cebuli
    1 łyżka siekanego koperku
    2 łyżki majonezu
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Pasta z ciecierzycy

Pasta z ciecierzycy i selera - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ciecierzycę odsączyć z zalewy i rozgnieść widelcem. Selera, cebulę i korniszony pokroić w drobną kostkę. Dodać majonez i koperek ,doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać z pieczywem. Smacznego.

Porady

Zamiast majonezu możemy użyć jogurt naturalny.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Ciecierzyca Seler Majonez Konserwowe ogórki

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Bez gotowania Kolacja

Podobne przepisy

To może cię zainteresować