Pasta witaminowa

4.5 (157 ocen)

  • 10 min

Smaczna, zdrowa i dietetyczna pasta do pieczywa. Składa się z produktów o niskim indeksie glikemicznym. Jest polecana dla cukrzyków, osób na diecie i nie tylko.

  • 10 min

Składniki:

  • Składniki na 1 porcję:

    100g sera twarogowego chudego
    4-5 rzodkiewek
    1-2 łyżki posiekanego szczypiorku
    1-2 łyżki jogurtu naturalnego
Wystaw ocenę:

4.5 (157 ocen)

Zobacz również:

Kanapki Pasty Ser

Pasta witaminowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rzodkiewki oczyścić i zetrzeć na tarce, ser połączyć z jogurtem, rzodkiewkami i szczypiorkiem. Wszystko wymieszać i doprawić.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Rzodkiewka Ser biały

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować