PASTA PISTACJOWA DO PIECZYWA

0 (0 ocen)

  • 10 min

Szybka w przygotowaniu i zdrowa

  • 10 min

Składniki:

  • ½ szkl. wyłuskanych pistacji
    - 4 suszone pomidory w oliwie
    - 1/3 szkl. posiekanej natki pietruszki
    - 2-3 łyżki startego parmezanu
    - 5 łyżek oliwy z oliwek lub oleju z pomidorów
    - 2 łyżeczki suszonej mięty (z torebki ekspresowej) lub kilkanaście
    listków świeżej mięty
    - kilkanaście listków bazylii
    - pieprz
    - ząbek czosnku
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta pistacjowa do pieczywa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wszystkie składniki zmiksować. Dodać starty parmezan. Przyprawić
    pieprzem. Najlepiej smakuje z razowym pieczywem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować