Pasta kanapkowa z tuńczykiem

4.5 (154 ocen)

  • 10 min

błyskawiczny dodatek do pieczywa

  • 10 min

Składniki:

  • 2 jajka
    1 puszka tuńczyka w kawałkach w oleju
    3 łyżki majonezu
    kilka łodyżek szczypiorku
    5 łyżek kukurydzy z puszki
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (154 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta kanapkowa z tuńczykiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo. Ostudzone rozgnieść widelcem.
  • 2. Tuńczyka dokładnie wymieszać z jajkiem.
  • 3. Szczypiorek drobno pokroić.
  • 4. Połączyć wszystkie składniki, przyprawić i wymieszać.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować