Kokosowe kulki z kaszy jaglanej

4.5 (147 ocen)

  • 40 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

domowe rafaello!

  • 40 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 1/2 szklanki kaszy jaglanej
    100 gr pasty kokosowej
    1 łyżka oleju kokosowego
    2-3 łyżki syropu z agawy
    1/2 szklanki wiórek kokosowych
Wystaw ocenę:

4.5 (147 ocen)

Zobacz również:

Desery Rafaello

Kokosowe kulki z kaszy jaglanej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kaszę wypłukać, ugotować i odstawić na kilka minut.
  • 2. Do jeszcze ciepłej kaszy dodać olej kokosowy, syrop z agawy oraz pastę kokosową.
  • 3. Dokładnie wymieszać i zostawić do przestudzenia.
  • 4. Formować kulki, obtaczać w wiórkach kokosowych.
  • 5. Odstawić do lodówki do stężenia
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować