Pasta kanapkowa z kiełkami rzodkiewki

0 (0 ocen)

  • 15 min

przepyszny smak, kiełki są bardziej wyraziste w smaku niż sama rzodkiewka

  • 15 min

Składniki:

  • 1/2 kostki sera białego półtłustego (125 gr)
    20 gr kiełków rzodkiewki
    2 jajka
    1/2 pęczka szczypiorku
    1 łyżka śmietany 12 %
    1 łyżka majonezu
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta kanapkowa z kiełkami rzodkiewki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo.
  • 2. Obrać, przestudzić i rozgnieść widelcem razem z serem białym.
  • 3. Szczypiorek drobno pokroić.
  • 4. Do sera i jajek dodać śmietanę, majonez, szczypiorek i kiełki. Przyprawić solą, pieprzem i dokładnie wymieszać.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować