Pasta jajeczna

5 (164 ocen)

Bardzo łatwa i smaczna. Idealna do pieczywa jak i do krakersów lub do wypełnienia roladek z wędliny.

Składniki:

  • 5 jajek

    cebulka czerwona

    1-2 łyzki majonezu

    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

5 (164 ocen)

Zobacz również:

Jajko Pasty Pasta jajeczna

Pasta jajeczna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać. Zetrzeć na drobnej tarce, dodać drobno posiekaną czerwona cebulkę, majonez i doprawić do smaku. Odstawić do lodówki na co najmniej godzinę aby smaki się przegryzły.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Cebula Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować