Naleśniki ze szpinakiem i pieczarkami

4.33 (3 ocen)

  • 40 min
  • Dla 6 osób
  • Średni

bardzo smaczne

  • 40 min
  • Dla 6 osób
  • Średni

Składniki:

  • Ciasto na naleśniki: 2 szklanki mleka, szklanka wody, 2 jajka, garść szpinaku mrożonego, sól, mąka do zagęstnienia ciasta.
    Farsz do naleśnikow: 500g pieczarek, cebula duża, przyprawy, vegeta, kostka sera Feta, 300g szpinaku mrożonego, olej
Wystaw ocenę:

4.33 (3 ocen)

Zobacz również:

Naleśniki

Naleśniki ze szpinakiem i pieczarkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Smażymy nalęsniki na oleju.
    Farsz: Pieczarki obieramy i smażymy z cebulą, dodajemy szpinak wyciśnięty i ser feta. Doprawiamy ziołami. Dusimy by ser się rozpuścił.
    Na naleśniki kładziemy farsz składamy i podajemy z keczupem lub sosem czosnkowym
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Farsz pieczarkowy

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować