Likier Krówka kokosowa

4.5 (174 ocen)

  • 40 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

idealny dla smakoszy kokosu, sugerowałam się przepisem na blogu Moje Kuchcikowo ale minimalnie go zmieniłam

  • 40 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 i ¾ szklanki wódki
    ¼ szklanki zimnej przegotowanej wody
    1 puszka masy krówkowej o smaku kokosowym, 400 gram
Wystaw ocenę:

4.5 (174 ocen)

Zobacz również:

Desery Alkohole Likiery

Likier krówka kokosowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Do rondla przełożyć masę i podgrzewając na wolnym ogniu wlewać wódkę i wodę. Mieszać tylko do połączenia składników na jednolitą masę.
    Przez gazę przelać płyn do butelki, zakręcić i odstawić na kilka dni, aby smaki się przegryzły.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Alkohol Kokos Masa krówkowa

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Impreza Podwieczorek

Podobne przepisy

To może cię zainteresować