Krem rafaello do ciast

4.49 (194 ocen)

Wspanialy krem kokosowy.ktory swietnie sie sprawdza we wszelkiego rodzaju ciastach i tortach

Składniki:

  • 400 gr serka mascapone
    300 ml smietany kremowki 36%
    2 lyzki cukru pudru
    1 biala czekolada
    1 lyzka migdalow zmielonych
    2 lyzki kokosu
    6 wafelkow kokosowych
Wystaw ocenę:

4.49 (194 ocen)

Zobacz również:

Desery

Krem rafaello do ciast - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Smietane ubijamy na sztywno,dodajemy cukier puder,kolejno porcjami serek mascarpone,kokos,make migdalowa,czekolade delikatnie zmiksowana i na koncu wafelki drobno pokruszone.Tak otrzymana masa przekladamy ciasta,torty.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować