Krem rafaello do ciast

  • wyświetlono: 4482 |
  • dodany do książki kucharskiej: 1 |
  • polecenia: 0

Wspanialy krem kokosowy.ktory swietnie sie sprawdza we wszelkiego rodzaju ciastach i tortach

GIOVI75

Składniki

400 gr serka mascapone
300 ml smietany kremowki 36%
2 lyzki cukru pudru
1 biala czekolada
1 lyzka migdalow zmielonych
2 lyzki kokosu
6 wafelkow kokosowych

Sposób przygotowania przepisu:

Krem rafaello do ciast

  • 1. Smietane ubijamy na sztywno,dodajemy cukier puder,kolejno porcjami serek mascarpone,kokos,make migdalowa,czekolade delikatnie zmiksowana i na koncu wafelki drobno pokruszone.Tak otrzymana masa przekladamy ciasta,torty.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Komentarze

Podobne przepisy

Rafaello na krakersach

Dodane przez: rzelkazag

Ciasto Rafaello na krakersach

Pyszne słodko słone ciasto do popołudniowej...

Podstawowy krem do tortów, który zawsze wychodzi

Dodane przez: AnetaSłużałek

Podstawowy krem do tortów

Najlepszy krem do tortów jaki jadłam,...

Rafaello

Dodane przez: natalieb88

Ciasto Rafaello

Coś dla miłośników kokosowych słodkości!

image-05xo2yf

Dodane przez: angelika93

Czekoladowe ciasto rafaello

Tak niewiele wystarczy, aby cieszyć...

Rafaello

Dodane przez: zielony liść

Rafaello

Ciasto rafaello z mleczkiem kokosowym...

Ciasto z ciecierzycy ala rafaello

Dodane przez: AgaAga

Ciasto z ciecierzycy ala rafaello

Ciasto z ciecierzycy, która ma...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE