Kotlety z kapusty

4.48 (181 ocen)

  • 20 min

Mama robi te kotlety, gdy zostaje jej kapusta

  • 20 min

Składniki:

  • mała główka kapusty
    jajo
    cebula
    sól
    pieprz
    trochę bułki tartej
    olej
Wystaw ocenę:

4.48 (181 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Kotlety z kapusty - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pokrojoną na ćwiartki kapustę ugotować, przekręcić przez maszynkę, wycisnąć.
  • 2. Dodać sól, pieprz, jajo, trochę bułki tartej i cebulę podsmażoną na odrobinie oleju.
  • 3. Z gotowej masy uformować kotlety, obtaczać w bułce i smażyć na złoty kolor.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować