Bardzo smaczne kotlety z dodatkiem młodej kapusty i warzyw, oraz świeżego koperku. Idealne jako dodatek mięsny na wiosenny obiad lub jako wkładka do bułki czy zupy jarzynowej. Dzisiaj zamiast zwykłych kotletów zrobiłam mini kulki mielone i podałam je w tortilli razem z sałatą, ogórkiem świeżym, pomidorem, kaparami i sosem koktajlowym.
0 (0 ocen)
Porady
Przepis na duszoną kapustę z warzywami: https://www.przyslijprzepis.pl/przepis/duszona-mloda-kapusta-z-marchewka-czarna-rzepa-i-fioletowa-cebula-na-smietanie * Takie kotlety robię przeważnie gdy nie wykorzystam w całości kapusty zasmażanej do obiadu. * Można dodać przygotowanej wg własnego pomysłu kapusty zasmażanej. Jeżeli nasza kapusta jest zbyt płynna, należy ją lekko odcisnąć.
Komentarze