PrzyslijPrzepis.plhttp://www.przyslijprzepis.pl/images/logo.png19874Karkówka pieczona w ziołach i cebuli - domowa wędlinahttps://www.przyslijprzepis.pl/media/cache/default_view/uploads/media/recipe/0008/76/karkowka-pieczona-w-ziolach-i-cebuli-domowa-wedlina_3.jpeg41283096http://www.przyslijprzepis.pl/przepis/karkowka-pieczona-w-ziolach-i-cebuli-domowa-wedlina
Karkówka pieczona w ziołach i cebuli - domowa wędlina
1.
Mięso umyć, osuszyć papierowymi ręcznikami. Posmarować olejem rzepakowym i oprószyć przyprawą i solą. Pozostawić w lodówce na 20 min.
Ułożyć ładnie w naczyniu żaroodpornym i obłożyć cebulą pokrojoną w piórka. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 1,5 godz.
Po upieczeniu mięso wystudzić.
Wystudzone mięso ładnie się kroi.
Smacznego.
Ładowanie
Trwa ładowanie...
Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników
Musisz być zalogowany do serwisu, aby dodać zdjęcie
Komentarze