Kanapkowa pasta z tuńczyka.

4.5 (154 ocen)

Opublikowany w Magazynie
  • 5 min

Moja ulubiona pasta kanapkowa.

  • 5 min

Składniki:

  • 1 puszka tuńczyka
    1 pęczek rzodkiewek
    łyżka jogurtu greckiego
    łyżka majonezu
    łyżeczka musztardy
    sól, pieprz.
Wystaw ocenę:

4.5 (154 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Kanapkowa pasta z tuńczyka. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rzodkiewki kroimy w półplasterki. Tuńczyka odsączamy i dodajemy do rzodkiewek. Mieszamy razem z jogurtem, majonezem i musztardą, doprawiamy do smaku.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PPWS_09-2014

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować