Pasta kanapkowa z awokado i tuńczyka

4.5 (187 ocen)

  • 10 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Prosta a'la pasta pełna wartościowego białka i zdrowych tłuszczy

  • 10 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • -dojrzałe awokado
    -puszka rozdrobnionego tuńczyka w wodzie
    -odrobina soku z cytryny
    -pietruszka
    -pieprz i sól
Wystaw ocenę:

4.5 (187 ocen)

Zobacz również:

Pasty Pasta z tuńczyka

Pasta kanapkowa z awokado i tuńczyka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Awokado obrać i pokroić w malutką kosteczkę (lub, jeśli jest na tyle dojrzałe, pognieść widelcem). Skropić sokiem z cytryny. Tuńczyka odsączyć, pietruszkę posiekać. Wymieszać razem z awokado, lekko doprawić. Na kanapce posypywać pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Awokado Tuńczyk

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować