Kalarepka nadziewana serkiem wiejskim

5 (1 ocen)

  • 10 min
  • Dla 2 osób

Lekkie śniadanie zadowoli każdego, smacznego :)

  • 10 min
  • Dla 2 osób

Składniki:

  • 1 serek wiejski
    2 rzodkiewki
    1 mały ogórek małosolny
    gałązka szczypiorku
    sól i pieprz do smaku
    1 kalarepa
    do podgotowania ziarenka smaku
Wystaw ocenę:

5 (1 ocen)

Zobacz również:

Śniadanie

Kalarepka nadziewana serkiem wiejskim - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Obraną , przepołowioną i wydrążoną kalarepę podgotować w wodzie z przyprawą aż będzie na wpół miękka, ostudzić.
    Serek wiejski wymieszać z posiekanymi nowalijkami, doprawić solą i pieprzem.
    Wyłożyć na kalarepki i zajadać z chrupiącą bułeczką, smacznego :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Serek Kalarepa

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować