Francuskie ślimaki z dżemem i kulkami czekoladowymi

0 (0 ocen)

  • 20 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

szybkie ślimaczki do zrobienia

  • 20 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • ciasto francuskie
    dżem malinowy
    kulki czekoladowe
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Ciasta Desery

Francuskie ślimaki z dżemem i kulkami czekoladowymi - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • ciasto 1. Ciasto francuskie rozwijamy smarujemy całe dżemem , posypujemy kulkami czekoladowymi, zwijamy w rulon.
    kroimy na paski około 2cm układamy na blaszce pieczemy około 20 minut w 200stopniach aż się ładnie zrumienią.
    Smacznego !
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Ciasto francuskie

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Piknik Podwieczorek

Podobne przepisy

To może cię zainteresować