Flądra smażona

4.5 (157 ocen)

  • 10 min

Nasz polski, bałtycki przysmak

  • 10 min

Składniki:

  • flądry
    mąka
    sól, pieprz ziołowy
Wystaw ocenę:

4.5 (157 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Flądra smażona - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Flądrę oczyścić i umyć.
  • 2. Posypać solą i pieprzem ziołowym.
    Obtoczyć z dwóch stron w mące.
  • 3. Smażyć na gorącym oleju do zbrązowienia, z obu stron.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Flądra

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Smażenie Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować