Czarna porzeczka z czosnkiem

2.25 (4 ocen)

  • 40 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

czarna porzeczka z czosnkiem to pyszny dodatek do mięs

  • 40 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 3 szklanki porzeczki czarnej
    1 szklanka miodu
    3/4 szklanki czosnku ( ząbki)
Wystaw ocenę:

2.25 (4 ocen)

Zobacz również:

Przetwory

Czarna porzeczka z czosnkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Porzeczkę dokładnie opłukać, oczyścić i blendować. Czosnek obrać ze skórki i wycisnąć przez praskę. Porzeczki połączyć z czosnkiem dodać miód i wymieszać. Małe słoiczki umyć wyparzyć i włożyć do słoików , szczelnie zamknąć nie pasteryzować.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Czarna porzeczka Czosnek Miód

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Bez gotowania Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować