Ciasto z krakersami ! - jak zrobić?
Sposób przygotowania:
1.Masa Budyniowa :
Gotujemy 2 budynie 2:1 ( 2 budynie na 400 ml mleka) z Cukrem według uznania :) Następnie studzimy , po ostudzeniu dodajemy masło i miksujemy do jednolitej masy.
Śmietane Ubijamy i dodajemy do niej Cukier puder.
Masę Krówkową wstawiamy do gotowanej wody
POZIOMY CIASTA :
1 Na spód kladziemy Herbatniki
2 Krem budyniowy
3 Krakersy
4 Masa Krówkowa
5 Krakersy
6 Bita Śmietana
7 Starta Czekolada
Wstawiamy na 2- 3 godziny do lodówki
SMACZNEGO !!
Porady
Śmietanę możemy zastąpić Śnieżkami . Mase budyniową można zastąpić Kremem budyniowym z Torebki :)
Komentarze