Chia na mleku migdałowym

4.5 (193 ocen)

  • 4 godz.

Polecam jako lekki deser lub lekkie śniadanie.

  • 4 godz.

Składniki:

  • 300 ml mleka migdałowego
    4 płaskie łyżki nasion chia
    2 łyżki syropu malinowego
    łyżka jagód goji
Wystaw ocenę:

4.5 (193 ocen)

Zobacz również:

Desery

Chia na mleku migdałowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Mleko wlewamy do miseczki lub pucharka. Dodajemy do niego chia i mieszamy.Odstawiamy do lodówki na całą noc. Następnego dnia rano wyjmujemy z lodówki, mieszamy.Polewamy sokiem malinowym i posypujemy jagodami goji. Smacznego
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Nasiona chia

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować