Białe żeberka

5 (151 ocen)

Pyszny, prosty obiadek

Składniki:

  • - 1 kg wieprzowych żeberek
    - 2 łyżki jogurtu greckiego
    - 1 łyżka majonezu
    - 2 łyżeczki musztardy
    - sól., pieprz do smaku
    - 1 łyżka ziół prowansalskich
Wystaw ocenę:

5 (151 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Białe żeberka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jogurt, majonez, musztardę i przyprawy z ziołami mieszamy. Żeberka myjemy , osuszamy i dokładnie obtaczamy w mieszance i wstawiamy na co najmniej dwie godziny do lodówki. Po tym czasie układamy w naczyniu do zapiekania i wstawiamy do piekarnika nastawionego na 170C ( z temoobiegiem) i pieczemy ok godziny.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Żeberka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować