Przyślij Przepis! Wydanie Specjalne 11/2015

Gołąbki, lasagne, chili con carne, faszerowane cukinie i bakłażany, klopsy – te dania, chociaż tak rozmaite, łączy jedno. Wszystkie powstały na bazie mielonego mięsa. Można z niego wyczarować wspaniałe dania obiadowe i to niewielkim nakładem pracy oraz czasu. Potrzebny jest tylko dobry, sprawdzony przepis, a te znajdziecie, przeglądając naszą gazetę. Dzięki warzywom, grzybom czy przyprawom dodacie codziennym daniom smaczku. Klopsiki otulcie warzywami, a kalafiora nadziejcie mięsem.

Liczba przepisów: 11

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
image-01r93p4

5 (180 ocen)

Opublikowany w Magazynie
pulpety cukiniowe

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
lazania ze szpinakiem

To może cię zainteresować