Przyślij Przepis! Wydanie Specjalne 11/2013

Co w numerze? Szynka w marynacie i pieczone roladki – Rodzina Mioduszewskich, Brwinów; Schab faszerowany mielonym – Anna Tokarska, Łąki Zwiastowe; Pieczona wołowina z sosem – Kinga Czechowska-Małecka, Luboń; Soczysta pieczeń cielęca – Anna Huber, Oława

Liczba przepisów: 17

4.97 (198 ocen)

Opublikowany w Magazynie
pulpety drobiowe w sosie serowo koperkowym

5 (200 ocen)

Opublikowany w Magazynie
rolada ze schabu

4.86 (161 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Bitki z indyka z papryką

4.5 (166 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Jaskółcze gniazda

4.5 (166 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Jaskółcze gniazda

bietka Czasami warto zrobić kotlety mielone inaczej. 30 min

4.5 (191 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Gulasz ze schabu i fasoli

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Wołowina z pomarańczą

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Wołowina z pomarańczą

Gaździnka warzy Wołowina z pomarańczą 15 min

5 (183 ocen)

Opublikowany w Magazynie
pulpeciki

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
gulasz

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Ziołowa wołowina w sosie piwnym

To może cię zainteresować