Tak łatwa, że zrobi ją nawet począkujacy kucharz
4.5 (183 ocen)
Porady
1.Jeśli lubimy pizzę na grubym spodzie to podwajamy ilość składników ciasta. 2.Do ciasta mozna dodac odrobine bazylii lub tymianku. 3.INNE DODATKI: ITALIA: ser, oliwki, bazylia, oregano MARGHERITA: mozzarella, świeża bazylia NEAPOLITANA: mozzarella, anchois, pomidory, czarne oliwki HAWAJSKA: ser, szynka, ananas SALAMI: ser, salami, pieczarki CIPOLLA: ser, szynka, salami, czosnek POLLA: ser, tuńczyk, cebula VERONA: ser, szynka, salami, cebula PALERMO: ser, szynka, salami, peperoni, oliwki MEXICANA: ser, salami, pieczarki, papryka, cebula, czerwona fasola, chili GIARDINIERRA: ser, szynka, salami, pieczarki, papryka, cebula, kukurydza PRONTO: ser, szynka, baleron, boczek, pieczarki, jajko WIEJSKA: ser, kurczak, cebula, kukurydza, czerwona fasola, peperoni, chili
Komentarze