Andruty z masą kajmakową (wafle)

4.4 (167 ocen)

  • 15 min

Mega szybkie do zrobienia, mega smaczne. Bardzo szybko znikają z talerza.

  • 15 min

Składniki:

  • 1 opakowanie wafli
    1 puszka kajmaku
    200 g masła
    2 łyżki śmietany kremówki
Wystaw ocenę:

4.4 (167 ocen)

Zobacz również:

Desery

Andruty z masą kajmakową (wafle) - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Masło utrzeć ze śmietaną. Dodać kajmak i dokładnie zmiksować. Przekładać wafle masą. a następnie przycisnąć całość. Schłodzić najlepiej całą noc.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować