Surówka z kalarepy

4.5 (194 ocen)

Lekka surówka o delikatnie pikantnym smaku.

Składniki:

  • 1 młoda kalarepa
    3 marchewki
    2 łodygi selera naciowego
    2 łyżki oleju rzepakowego lub oliwy
    świeżo mielony pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (194 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z kalarepy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kalarepkę i marchew umyć, obrać i zetrzeć na tace o drobnych oczkach. Seler umyć i drobno pokroić. Warzywa połączyć, wymieszać z olejem i doprawić pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować