1.Pierwszym krokiem będzie pokrojenie mięsa w kostkę bądź w paseczki. Do niewielkiej miseczki wsypujemy 3 łyżeczki przyprawy do gyrosa, 2 łyżeczki soli, pół łyżeczki pieprzu oraz łyżeczkę czosnku granulowanego. Różniej płuczemy mięso i przyprawiamy kombinacją przypraw. Odkładamy przyprawione mięso do lodówki i zostawiamy na pół godziny.
W między czasie możemy zrobić sałatkę. Cienko kroimy kapustę pekińską, jak również na niewielką kostkę kroimy ogórka, cebulę i pomidorki. Do miseczki z sałatką możemy dodać kupiony sos do sałatki lub porostu przyprawić ja solą i pieprzem.
Po 30 minutach mięso wyciągamy z lodówki, na patelnie wlewamy 3 łyżki oleju i na rozgrzaną patelnie dodajemy mięso, smażymy je, mieszając od czasu do czasu aż uzyskają złotawy kolor.
Komentarze