Sernik na zimno w pucharku

4.5 (194 ocen)

szybki i prosty deser

Składniki:

  • 4 biszkopty,
    1 szkl. soku brzoskwiniowego,
    2 nektarynki,
    1 łyżka żelatyny
    200 g serka waniliowego
Wystaw ocenę:

4.5 (194 ocen)

Zobacz również:

Desery

Sernik na zimno w pucharku - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Biszkopty łamiemy na 4 części, układamy w 2 pucharkach. Sok zagotowujemy, w gorącym rozpuszczamy żelatynę, studzimy. Serek mieszamy z 1/4 schłodzonego soku, wlewamy do pucharków, wstawiamy do lodówki. Kroimy nektarynki, układamy na zastygniętej masie serowej, zalewamy resztą soku. wstawiamy na 2 godziny do lodówki.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować