To pierwsza potrawa o ktorej pomyslalam gdy przeczytalam liste skladnikow na ten konkurs.Indyk jest soczysty,ze slodko-orzechowym farszem,co podkresla slodko-kwasny smak buraczkow..wszystko ''przeciete'' ostrym,kwaskowym smakiem koziego sera z ziolami.Goraco polecam:)
4.5 (172 ocen)
Porady
1)Ja uzywam ugotowanych,kupnych buraczkow,wy mozecie ugotowac swoje,obrac je i wystudzic. 2)krem z sera koziego,dressing i buraczki mozna przygotowac juz dzien wczesniej i zostawic w lodowce. 3)pamietaj aby dobrze spiac rolade wykalaczkami,by sie nie rozwinela. 4)dobrze dopraw nadzienie sola i pieprzem. 5)upraz orzechy by wydobyc z nich caly aromat 6)daj miesu odpoczac kilka minut po pieczeniu-bedzie bardziej soczyste. 7)to danie mozna podawac na zimno i na cieplo :)
Komentarze