Pierś z kurczaka smażona na maśle

4.45 (192 ocen)

  • 15 min

Prosty przepis dający nieziemski efekt.

  • 15 min

Składniki:

  • Pierś z kurczaka, przyprawa do kurczaka, łyżka masła
Wystaw ocenę:

4.45 (192 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Pierś z kurczaka smażona na maśle - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pierś kroimy w odpowiednio cienkie plastry, posypujemy przyprawą.
  • 2. Rozgrzewamy patelnie, topimy masło.
  • 3. Smażymy pierś z kurczaka na roztopionym masełku z obu stron.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować