Pasta z białym serem i rzodkiewką

4.96 (178 ocen)

Jesienny powiew wiosny ;) Taka pasta do idealny dodatek do pieczywa na lekkie, nie tylko wiosenne, śniadanie.

Składniki:

  • 250g twarogu
    1 pęczek rzodkiewki
    1 pęczek szczypiorku
    1-2 łyżki śmietany 18%
    Sól, pieprz
Wystaw ocenę:

4.96 (178 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z białym serem i rzodkiewką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Z rzodkiewek odkroić końcówki, umyć, a następnie pokroić w drobną kostkę. Szczypiorek umyć i posiekać. Twaróg rozgnieść widelcem, a następnie wymieszać ze śmietaną na w miarę gładką masę. Dodać szczypiorek i rzodkiewkę. Przyprawić solą i pieprzem i wymieszać.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Nowalijki Rzodkiewka Szczypiorek Twaróg

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować