Mini babeczki z kajmakiem

4.5 (186 ocen)

Małe błyskawiczne babeczki z kajmakiem i orzechami.

Składniki:

  • 1 opakowanie gotowych mini babeczek (ok. 30 sztuk)
    1 puszka kajmaku (ok. 460g)
    ok. 1/2 słoiczka kwaśnego dżemu
    orzechy włoskie do posypania
Wystaw ocenę:

4.5 (186 ocen)

Zobacz również:

Desery

Mini babeczki z kajmakiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Na spód każdej babeczki nałożyć po ok.1 łyżeczce dżemu. Na dżem wyłożyć kajmak (można go wycisnąć przez rękaw cukierniczy).
    Wierzch posypać drobno pokrojonymi orzechami.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować