Kostka Banoffee bez pieczenia
Cudownie kremowa kostka z bananami i kajmakiem, z dodatkiem bitej śmietany – to moja wersja popularnej tarty banoffee. Warstwy przekładane są herbatnikami maślanymi. Aby zmiękły, potrzebują kilku-kilkunastu godzin w lodówce.
Leśny przekładaniec z makiem
Leśny przekładaniec z makiem
Leśny przekładaniec z makiem
Leśny przekładaniec z makiem
Leśny przekładaniec z makiem
Słodki syrop, którym nasączony jest makowy biszkopt idealnie komponuje się z kwaskowym kremem z owoców leśnych, a galaretka dopełnia całości. Ciasto dużo lepiej smakuje na drugi dzień, kiedy smaki się połączą.
Ciasteczka żytnio-owsiane z ziarnami
Chrupiące ciasteczka na żytniej mące z płatkami owsianymi, otrębami i ziarnami. Idealnie nadają się na szybką przekąskę w pracy, czy też w szkole, a przy tym są bardzo szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Ciasto kostka Kokosowe Latte (bez mąki pszennej)
Delikatna, rozpływająca się w ustach masa kawowo-kokosowa na czekoladowym cieście, a na górze mleczna pianka z mlekiem skondensowanym.
Ostatnio skomentowane
Dodane przez: Sabcia
Świeczniki z piernika