Kaszanka z farszem pieczarkowym z grilla

5 (195 ocen)

Opublikowany w Magazynie
  • 15 min
  • Dla 4 osób

Bardzo smaczna, łatwa w przygotowaniu. Doskonała na grilla.

  • 15 min
  • Dla 4 osób

Składniki:

  • 4 kaszanki
    400 g pieczarek
    1 mała cebulka
    sól
    łyżka oleju
Wystaw ocenę:

5 (195 ocen)

Zobacz również:

Grill

Kaszanka z farszem pieczarkowym z grilla - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Na oleju obsmażamy cebulkę i pokrojone drobno pieczarki, solimy do smaku.
    Z kaszanek ściągamy skórę, przecinamy ją wzdłuż na pół (ale nie do końca), nakładamy do środka farsz pieczarkowy, zawijamy całość w folię aluminiową i układamy na rozgrzanym grillu.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Pieczarki

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Grill Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować